Przepisy z mięsem


Cukinia nadziewana mięsem mielonym z pomidorami i świeżymi ziołami

 

Składniki:
Cukinia 1 szt. ok. 400 g (4Ww)
Mięso mielone z indyka 200 g (ok. 7 Wm)
Cebula 1 szt., czosnek dwa ząbki
Olej 2 łyżeczki (2Wt)
Pomidory z puszki 400 g (4Ww)
Zioła prowansalskie

 

Sposób przygotowania:
Cukinię przekrój wzdłuż na dwie połówki; Wydrąż w cukinii środek – tak aby powstały łódeczki; Mięso mielone z indyka podsmaż na

Widzisz tylko część artykułu. Dostęp do pełnej wersji uzyskasz wpisując swój
adres e-mail na który wysyłamy Ci newsletter.



Jeżeli jeszcze nie jesteś zapisany na nasz newsletter możesz to zrobić w stopce strony.